Transportfirma siden 1997

Solid bedrift med et fokus på sikre løsninger

Kontakt oss

Vi transporterer gods på en trygg og sikker måte

Hvem er vi?

Edvin Gjerde Transport AS ble opprettet av Edvin Gjerde i 1947. I 1997 ble firmaet et AS og har siden den gang utviklet seg i takt med hva samfunnet og kundene krever.
Vi er en solid bedrift med et fokus på kompetente medarbeidere og moderne løsninger. Alle våre oppdrag utføres med sikkerhet, effektivitet og kvalitet.

Hva gjør vi?

Vi er et transportfirma med alle de godkjenningene som kreves. Vi har kranbiler fra 16-110 tonn meter, semitrailere med 110 tonn meter kran, åpne bil og tilhengere med og uten kran, rundballetransport med kran og klype som ikke tar hull på plasten, transport og montering av betongelementer, transport og montering av treelementer til hus ol. transport og montering av laftetømmer med sertifisert lafteklype, kraning med grabb, tømmerklype og universalklype og kraning og transport av båter (sertifisert løfteåk for båter ol.)

Hvor jobber vi?

Edvin Gjerde Transport AS holder til i Innfjorden i Rauma, men vi tilbyr gjerne våre tjenester i andre nærliggende områder. Vi prøver alltid å være fleksible, og strekker oss langt for våre kunder.